Tietoa Luvian Loukkesta

Luvian Loukken historia

Luvian Loukke on perustettu 1976. Eräs luvialainen poika oli Ruoripoikien toiminnassa mukana. Tämän vanhemmat ja muutamat muut vanhemmat olivat sitä mieltä, että Luviallekin tarvitaan oma lippukunta. Niinpä he päättivät perustaa partiolippukunta Luvian Loukken. Ensimmäinen lippukunnanjohtaja oli Liisa Kurkio.

Lippukunta perustettiin keväällä 1976, ja se toimi ensimmäisen kevään Hanninkylän vanhassa koulussa. Syksyn tullen se siirtyi nykyiselle paikalle pappilan vanhaan saunarakennukseen. Meidän Kololle.

Alusta lähtien Loukke on tehnyt erilaisia retkiä ja järjestänyt leirejä sekä ottanut osaan muiden järjestämiin tapahtumiin. Ensimmäinen iso leiri oli Karelia-79 Kolilla.

Myös kansainvälinen toiminta on ollut mukana alusta lähtien. Suurleirien jälkeen Luvialla on ollut japanilaisia, amerikkalaisia, norjalaisia ja espanjalaisia vieraita. Loukkesta ollaan oltu ainakin USA:ssa, Ruotsissa, Meksikossa, Islannissa ja Venäjällä.

Luvian Loukke somessa

Löydät meidät Instagramista ja Facebookista – parhaat tunnelmapalat lippukunnan tapahtumista ja toiminnasta heti tuoreeltaan.

Ehdota ansiomerkkiä

Oletko miettinyt, kuka johtaja tai partiokaveri ansaitsisi tunnustusta aktiivisesta toiminnastaan? Loukkessa on käytössä lomake, jolla kuka tahansa voi ehdottaa ansiomerkkiä kenelle tahansa lippukunnan jäsenelle. Lomake löytyy osoitteesta https://forms.gle/dsTzQLJ9CAagHp2p6.