Ryhmät

Lippukunnassamme toimivat seuraavat ryhmät:

Sudenpennut 7-9.v

Ketut, eli Millan ja Reetan lauma, ovat 2012 syntyneitä sudenpentuja. Kokonnumme viikoittain Kololla tai esimerkiksi lähimetsässä. Tällä hetkellä laumaillat ovat kokonaan ulkona. Tykkäämme oppia uusi juttuja leikkien ja touhuten, mikä ulkona onnistuukin huippuhyvin. Viimeisin suorittamamme jälki on ”Luonnossa liikkuja”. Lähes joka kerta leikimme myös meidän lempileikkiä: Vettä kengässä.

2013 syntyneiden sudenpenturyhmä nimeltään Hauet kokoontuu kerran viikossa moninaisten askareiden parissa. Leikimme paljon ja välillä teemme askeleita partio-ohjelmasta.

Seikkailijat 10-12.v

Kokoonnumme kerran viikossa, oleilemme niin sisällä kuin ulkona. Teemme silloin tällöin retkiä ja harjoittelemme hyödyllisiä taitoja partion hengessä.

Tarpojat 12-15.v

Mikon partiomukulat ovat 2008 syntyneitä tyttöjä ja poikia. Kokoonnumme kerran viikossa Kololla. Olemme tehneet linnunpönttöjä, ollut syyspurjehduksella, ollut laskettelemassa, yöretkellä yms. Tervetuloa mukaan!

Samoajat ja vaeltajat 15-17.v ja 18-22.v

Kiinanpystynenäapinat on vaeltajista ja vanhemmista samoajista koostuva ryhmä, joka normaalioloissa kokoontuu viikoittain Kololla. Säännöllisten kokoontumisten lisäksi Kiinanpystynenäapinat retkeilevät. Koronan vuoksi toiminta on ollut nyt tauolla. Monilla ryhmän jäsenillä on myös oma ryhmä ohjattavanaan. Ryhmää luotsaa Tuuli Seppälä. Ryhmällä on oma maskotti Kala-Apina.

Aikuiset 22.v ja vanhemmat

Käpyeläimistö on vuonna 2007 toimintansa aloittanut ryhmä, jonka jo aikuiset jäsenet asuvat eri puolella Suomea. Ryhmä kokoontuu satunnaisesti ja tekee toisinaan yhteisiä matkoja partiotapahtumiin ja ulkomaille. Ryhmän maskotti muurahaiskäpy Päky kulkee uskollisesti ryhmän mukana.