tulevat tapahtumat

Lippukunnan ja alueen tapahtumat

19.–20.10. Aikuispartion retki Röyskään
Tapahtuma alkaa klo 17.00 lauantaina 19.10. Röyskässä. Halukkaat saavat jäädä yöpymään mökkiin tai rakovalkean lämpöön pihalle. Myös koirat ovat tervetulleita! Varusteet: puukko, partiohuivi (jos on), istuinalusta, ruokailuvälineet, makuualusta ja -pussi (jos yöpyy), sään mukaiset vaatteet.
Ilmoittaudu lomakkeella 17.10. mennessä
Lisätietoja tulevista tapahtumista aikuispartion sivulla

11.11. klo 18 Lippukunnan syyskokous Kololla
Kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita lippukunnan syyskokoukseen päättämään esimerkiksi ensi vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määrittämät asiat. Kahvitarjoilu.

6.12. Itsenäisyyspäivän lupauksenantotilaisuus ja kynttiläkulkue
Lisätietoja tulossa.

joulukuussa Lippukunnan yhteinen joulujuhla
Lisätietoja tulossa.

Piirin ja SP:n tapahtumat

13.–15.9. ja 15.–17.11. SimsalabimÄssis
Ässis eli jatko-ROK on tarkoitettu toisen ja kolmannen vuoden samoajille, joiden ROK:n suorittamisesta on mielellään vuosi. Ässis on kahden viikonlopun kokonaisuus, jolle voit osallistua vain kerran. VIP 11.8.
Linkki piirin tapahtumakalenteriin

30.10. klo 18–19 Partio tutuksi -ilta
Etäyhteyksin järjestettävä ilta on suunnattu ihan kaikille partiosta kiinnostuneille aikuisille. Illan aikana käydään tiiviisti läpi partion päämäärä, arvopohja ja perusperiaatteet sekä partion keskeiset termit. Lisäksi käydään pääpiirteittäin läpi partio-ohjelma ja partion ikäkaudet. Lopuksi on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Iltaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Osallistuminen on maksutonta.
Lisätiedot ja Teams-linkki piirin tapahtumakalenterissa

1.–12.10. Partioo Poris -näyttely
Näyttely on auki Porin pääkirjaston näyttelytilassa. Tervetuloa katsomaan miltä näyttää partioharrastus Porissa! Mukana tätä päivää ja arkistojen aarteita. Luvassa myös aarteen etsintää ja paikallisten lippukuntien esittelyä.
Linkki piirin tapahtumakalenteriin

26.10. Lounais-Suomen Partiopiirin syyskokous
Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.
Linkki piirin tapahtumakalenteriin

22.–23.11. Partsaralli-yhteiskuntamajakka Salossa
Tästä viikonlopusta ei vauhtia puutu! Majakka tukee yhteiskunta- ja kaupunki-tarppoja, mutta näiden tarppojen tekeminen ei ole edellytys tapahtumaan osallistumiselle. VIP 10.10.
Linkki piirin tapahtumakalenteriin

6.12. Soihtukulkue ja partiolaisten kauneimmat joululaulut
Lounais-Suomen Partiopiirin ja Porin Partiolaisten järjestämä tilaisuus Porissa. Sekä kulkue että Kauneimmat joululaulut -tilaisuus ovat avoimia kaikille. Tarkemmat tiedot ja aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa.
Linkki piirin tapahtumakalenteriin